Стримана Полякова та Потап із шевелюрою: якими були артисти до того, як стали популярними

На початку творчої кар'єри знаменитості експериментували та шукали свій стиль. Зокрема, це стосувалося і зовнішнього вигляду.

Артисти змінювали сценічний образ, зачіску, вбрання та макіяж. Декого на початку кар'єри в шоубізнесі просто не впізнати, пише ТСН.

Оля Полякова

Співачка на початку своєї музичної кар'єри була не надто яскравою і пробувала себе в різних образах. Виконавиця стала шалено популярною, коли почала випускати веселі пісні, виступати у відвертих вбраннях та з кокошником на голові. Візитівкою Олі було довге біляве волосся. Від 2014 року Полякова відмовилася від російського кокошника, натомість одягла корону.

Потап

Репер та продюсер не завжди був голомозим. До того, як стати популярним, у Потапа була густа шевелюра, яка з роками ставала все меншою, поки зовсім не зникла.

Тіна Кароль

Співачка не завжди була ефектною білявкою. Артистка почила свій співочий шлях, коли була брюнеткою, мала брови-ниточки та яскраво фарбувалася.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Юлія Саніна

Співачка до того, як стати популярною, мала стриманий образ. Утім, з часом артистка почала експериментувати. Популярність Юлі принесли яскраві, зухвалі та різноманітні образи, які кожного разу дивують своєю оригінальністю.

Настя Каменських

Артистка до того, як стати популярною, мала ефектну зовнішність. Прославилася своїми фірмовим кудрявим довгим волоссям та пишними формами. З роками Настя помітно схудла і все частіше почала випрямляти кучері.

Надя Дорофєєва

До популярності співачка мала рудувате коротке волосся. Коли стала учасницею дуету "Время и стекло", почала робити яскравий макіяж та фарбувати волосся в рудний колір. Нині ж Надя має більш стриманий, але не менш яскравий образ.

Маша Єфросиніна

Незмінним у ведучої завжди залишався колір волосся. Від початку кар'єри Маша була брюнеткою. А от довжина волосся Єфросиніної змінювалася, також час від часу знаменитість робила чубчик. Крім того, ведуча неабияк схудла.

Популярні актори у фільмах часто постають відважними героями, які нічого не бояться. Тим часом співаки на сцені виконують найрізноманітніші трюки, аби здивувати своїх фанів. Утім, у реальному житті знаменитості мають різні фобії, а часом навіть дивні. Орландо Блум боїться свиней, а Леді Гага - дітей.