Темні окуляри й дорогущі сумки: зібрали наймодніші спортивні луки Джей Ло

Американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес вирішила не лише повернутися у форму, але й довести свою фігуру до ідеалу.

Зірка щодня відвідує тренування в танцювальній студії в Лос-Анджелесі, передає Gazeta.ua. Кожного дня дорогою туди її фотографують папараці.

На тренування артистка зазвичай ходить у спортивному одязі, але кожного разу бере з собою нову сумку Birkin зі своєї великої колекції бренду Hermes.

Вартість сумки Birkin стартує від $9 тис. без податків з продажів, але може досягати і шестизначних чисел, якщо виконується зі шкіри екзотичних тварин чи інкрустується дорогоцінними каменями.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Лопес була в кроптопі сірого кольору, з-під якого виглядало темносіре боді, чорні лосини з високою посадкою та коричневі шкіряні чоботи. Сумку співачка підібрала під взуття. Волосся Лопес традиційно зібрала у високий пучок. Образ доповнили золоті сережки та сонцезахисні окуляри.

Днем раніше Лопес посвітила підкачаними сідницями в спортивному луці, до якого обрала крокодилячу сумку від Hermes.

Минулого тижня Джей Ло сходила до спортзалу у досить дивному й не зовсім спортивному вбранні. Співачку зазнімкували в об'ємній шубі зі штучного хутра та в темно-бордових легінсах. Виконавиця взула не по погоді теплі угги, тож мала досить кумедний вигляд.