Трагічна ДТП на Рівненщині залишила сиротами 13 дітей (фото, відео)

Чотири людини загинули внаслідок ДТП на Рівненщині

2 лютого в Березнівській громаді Рівненської області сталася смертельна ДТП, у результаті якої загинули чотири людини. Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

«Без батьків та матерів залишилися діти з двох родин цієї громади. В одній із сімей батьків втратили вісім неповнолітніх дітей, в іншій – п’ятеро», – написав Коваль.

За словами глави області, всі неповнолітні перебувають з родичами, а Служба у справах дітей слідкує за ситуацією. Олександр Коваль пообіцяв взяти питання під особистий контроль.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, аварія сталася в селі Михалин Рівненського району і була за участю мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito та вантажівки DAF.

За висновками поліції, водій мікроавтобуса, 50-річний житель села Вітковичі, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою. Унаслідок ДТП загинули водій мікроавтобуса, а також дві пасажирки - 47-річна жителька села Вітковичі та 43-річна жителька села Богуші.

«Крім того, з тяжкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні», - розповіли правоохоронці.

Нагадаємо, що раніше в Києві було затримано водійку, яка скоїла три ДТП та тікала від патрульних, а в салоні автомобіля перебував її маленький син.