"Тунець по-кримськи": ГУР показало епічне відео знищення ворожих катерів у Криму

Знищення ворожих катерів у Криму
Знищення ворожих катерів у Криму

Українські дрони знищили два катери російських окупантів у Криму

Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтвердило, що два швидкісні транспортно-десантні катери російських окупантів були знищені в Криму. Про це повідомила прес-служба ГУР.

За допомогою українських ударних морських дронів Magura V5, спецпідрозділ ГУР МО України "Group 13" успішно атакував корабельно-катерний склад Росії у Криму 30 травня 2024 року.

"З метою знешкодження ударних морських дронів на підході до бухти Вузька російські окупанти в Криму 32 рази піднімали в небо бойову авіацію, зокрема - літаки Су-27/30/35, МіГ-29, Бе-12, Ан-26 та гелікоптери Ка -27/29 та Мі-8", - йдеться в повідомленні.

Незважаючи на супротив противника, спецпризначенці ГУР МО України успішно виконали завдання та знищили два катери російської армії.

Загарбники також застосовували стрілецьку зброю та гармати, але це не завадило успішному виконанню завдання українськими військовими.

Стосовно подробиць операції інформація наразі оновлюється. Нагадаємо, що це вже другий раз, коли "Group 13" вразила російські кораблі за допомогою українських дронів у 2024 році.

Детальніше про країни, які дозволили Україні використовувати свою зброю проти Росії, можна прочитати у наших попередніх статтях.

Читайте також