У Генштабі ЗСУ розповіли про 68 бойових зіткнень за добу

У Генштабі ЗСУ розповіли про 68 бойових зіткнень за добу

Збройні сили повідомляють про активність противника

Протягом минулої доби відбулося 68 бойових зіткнень. Цю інформацію надав Генштаб ЗСУ.

Загалом ворог наніс 8 ракетних ударів та 57 авіаційних ударів. Також він здійснив 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по наших позиціях та населених пунктах.

Співробітники ДСНС, які надавали допомогу потерпілим, стали об'єктом ракетних ударів противника. В результаті цих бойових дій загинули щонайменше 19 осіб, а 70 отримали поранення.

Сьогодні росія завдала декілька ракетних ударів по Одесі, цинічно завдавши повторного удару по співробітникам ДСНС, які на той час вже приступили до ліквідації наслідків та надання допомоги потерпілим.

Силами оборони на Куп'янському напрямку було відбито 3 атаки противника в районах Синьківка та Табаївка, що знаходяться в Харківській області.

На Лиманському напрямку наші воїни відбили 9 атак противника в районах Білогорівки (Луганська область), Терні та Роздолівка (Донецька область).

На Бахмутському напрямку ворог не проводив наступальних дій.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили понад 20 атак противника в районах Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Первомайське (Донецька область).

Сили оборони на Новопавлівському напрямку продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки (Донецька область). Ворожа армія, за допомогою авіації, намагалася прорвати оборону наших військ 22 рази.

На Оріхівському напрямку ворог атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського (Донецька область) та Роботиного (Запорізька область) 5 разів.

На Херсонському напрямку, в зоні відповідальності ОСУВ "Одеса", ворог намагався штурмувати позиції наших військ 3 рази, але не зміг досягти успіху.

Протягом доби авіація Сил оборони нанесла удари по 7 районах зосередження противника.

Читайте також: