У Харкові та Запоріжжі пролунали вибухи під час тривоги

Вибухи пролунали у Харкові та Запоріжжі

У понеділок, 11 березня, у Харкові та Запоріжжі сталися вибухи, що спричинили загрозу для безпеки мешканців. У зв'язку з цим, у більшості областей України оголошено повітряну тривогу, повідомляє suspilne.media.

У Запоріжжі та Харкові було чутно звуки вибуху

Кілька хвилин по тому, вибухи повторилися в Запоріжжі, знову налякавши місцевих жителів.

У Запоріжжі чутно повторні звуки вибуху

Внаслідок нападу, близько 12:40, Дергачі стали об'єктом двох атак противника. Докладна інформація про постраждалих та руйнування поки невідома і з'ясовується. Влада закликає мешканців не залишати укриття та дотримуватися заходів безпеки, повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко.

Збройні сили Росії також атакували Запорізький район під час повітряної тривоги, внаслідок чого вибухи було чути навіть у центрі області.

Щойно росіяни нанесли два удари по Запорізькому району. Вибухи було чути і у самому Запоріжжі. Інформація щодо постраждалих і руйнувань уточнюється

Продовжується російська агресія

Ситуація у країні надалі загострюється. За 747-у добу вчинення війни Росією проти України, було зафіксовано 64 бойових зіткнення. Противник впровадив 4 ракетних та 88 авіаційних ударів, а також провів 96 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по районах, де розташовані наші війська та цивільні населені пункти. Уночі російські окупанти здійснили ще одну атаку на Україну, використавши 25 безпілотних літальних апаратів типу Shahed.