У Криму лунають вибухи: росіяни повідомляють про влучання (відео)

У Криму лунають вибухи: влучання
У Криму лунають вибухи: влучання

Оголошено повітряну тривогу у Севастополі

1 березня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи, що призвело до оголошення повітряної тривоги. Про це повідомляє місцевий телеграм-канал "Кримський вітер".

За даними мережі, у районі Севастополя сталося близько п'яти вибухів. Над Севастопольською бухтою видно димову завісу.

Також стало відомо, що російська ППО стріляє біля села Воробево Сакського району та неподалік Євпаторії.

Так званий губернатор Развожаєв підтвердив цю інформацію, повідомивши, що ППО працює у місті. Він закликав громадян залишатися спокійними та дотримуватися заходів безпеки.

Очевидці розповіли про проліт по військовій базі у Гвардійському Сімферопольського району. Також повідомляється про влучання в Севастополі та Сакському районі.

У свою чергу, Развожаєв стверджує, що дим у районі Севастопольської та Південної бухт є засобом маскування.

Севастополь також залишається пунктом чергування швидкої медичної допомоги. Є повідомлення про чергові вибухи в центрі міста, але вони менш гучні, ніж попередні.

Продовжується війна на Сході

Вже 737-ма доба триває повномасштабна війна Росії проти України. За останню добу відбулося 83 бойові зіткнення, ворог завдав 3 ракетних та 91 авіаційних ударів та здійснив 142 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок атак були поранені та загинули цивільні особи, а також зруйновані будинки та інфраструктура.

Також нічю російські окупанти вчинили атаку за допомогою БпЛА типу Shahed-136/131. Деталі щодо цієї атаки поки що уточнюються.

Читайте також