У Міноборони назвали співвідношення добровольців та мобілізованих в армії

Співвідношення добровольців і мобілізованих в армії
Співвідношення добровольців і мобілізованих в армії

У Міністерстві оборони України повідомили про співвідношення добровольців та мобілізованих, які прийшли до армії. Заступник міністра оборони Наталія Калмикова надала дані під час конференції "Міноборони та партнерство з громадськістю: співпраця, досягнення, виклики". За її словами, співвідношення добровольців та мобілізованих становить 1 до 3.

"Впроваджуються системні зміни в Силах оборони, створюється нова система кадрової політики та розвивається мережа рекрутингових центрів - їх уже 22. Цього тижня плануємо відкрити ще три. Результати вражають. Станом на травень співвідношення добровольців та мобілізованих становить 1 до 3. Це каже, що у нас залишається потенціал захищати Україну", – розповіла Калмикова.

У Міноборони також зазначили, що досягнуто підвищення ефективності цих процесів, зокрема, цифровізацією розвитку ЗСУ. Додаток "Резерв+" уже скористалися 1,4 млн українців, а найближчим часом заплановано запуск додатку "Армія+" для військових, який спростить бюрократичні процеси в армії.

Нагадаємо, президент Зеленський висловив свої коментарі щодо перебігу мобілізації в Україні.

Читайте також