У Москві горить завод МіГ: що відомо

Пожежа на заводі МіГ в Москві

На заводі МіГ, розташованому на Ленінградському проспекті у Москві, сталася пожежа. За інформацією Telegram-каналу Baza, пожежа виникла на реконструюваному цеху, який прибудовано до діючого корпусу заводу на 2-му та 3-му поверхах. Площа пожежі становить 70 квадратних метрів, а причини пожежі поки невідомі.

З метою безпеки персоналу заводу розпочалася евакуація. На місце події було направлено декілька пожежних бригад, адже є ризик вогнепального поширення на інші цехи заводу.

Дрони загрожують нафтопромисловості Росії

У січні 2024 року в Росії спостерігався різкий спад обсягів нафтопереробки. Це стало результатом атак безпілотників на об'єкти нафтогазової інфраструктури. Вже дві заводи були зупинені через ці атаки, що негативно впливає на бюджет Кремля.

Потужний вибух на районі заводу

Раніше на території біля заводу, що виробляє боєприпаси, стався вибух. За даними пропагандистів, вибух стався під час планових випробувань ракетних двигунів. Ймовірно, цей інцидент пов'язаний з полігоном біля селища Ягул, де проводяться випробування ракетних двигунів. Завод Воткінський, що знаходиться поруч з полігоном, випускає продукцію військового та цивільного призначення.