У Росії безпілотник упав на дах ТЦ у Білгороді: відео, фото

Безпілотник впав на дах торговельного центру у Білгороді

Російські ЗМІ повідомляють, що безпілотник впав на дах торговельного центру у Білгороді, район залізничного вокзалу. За попередніми даними, у результаті цього пошкоджено один легковий автомобіль, але без жертв. Територія навколо центру оточена. 

Інформацію про це поширив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков у своєму Телеграм-каналі. За його словами, на місці події знаходяться журналісти, які публікують відео з цього інциденту.

Місто Шебекіне потрапило під обстріл

Губернатор Гладков також повідомив, що місто Шебекіне було обстріляне. На жаль, в результаті удару снаряда загорівся приватний житловий будинок.

Також були виявлені руйнування на трьох промислових підприємствах: в адміністративних корпусах розбиті вікна, а на парковці в промзоні пошкоджено один легковий автомобіль. Крім цього, постраждало залізничне полотно та лінія електропередачі.

Військовий літак зазнав аварії

Нагадаємо, що сьогодні, 11 березня, в Росії стався нещасний випадок з військовим літаком Іл-76, у результаті якого загинуло кілька осіб.

Крім цього, раніше було заявлено про атаку безпілотника на будівлю адміністрації у Білгороді.

Тим часом, у Головному управлінні розвідки Збройних Сил України (ГУР) заявили, що ранкового легіону "Свобода Росії", РДК і Сибірського батальйону вдалось проникнути до Курської та Білгородської області Росії.