У Росії пролунала серія вибухів: дрони атакували нафтобазу та військовий аеродром

Серія вибухів на нафтобазі та аеродромі
Серія вибухів на нафтобазі та аеродромі

У ранковий час 22 липня в місті Туапсе Краснодарського краю відбулися п'ять вибухів на нафтобазі.

Цю інформацію повідомляють російські telegram-канали, як передає "Хвиля".

За даними каналу Shot, система протиповітряної оборони спрацювала, і метою безпілотників могла бути місцева нафтобаза.

Свідки повідомили, що вибухи почалися поблизу нафтобази приблизно о 3:30 ранку й було чутно п'ять гучних хлопків. Раніше очевидці зафіксували звуки БПЛА.

Тим часом голова Туапсинського району Сергій Бойко заявив, що система протиповітряної оборони зачепила вісім безпілотників у районі Туапсе з 3:17 до 4:20. Нікому не було шкоди або постраждалих, за його словами.

Пізніше Shot повідомило, що друга серія вибухів сталася вранці в Туапсе, як вони знову атакували нафтобазу. Уламки одного зі "збитих" БПЛА впали на територію підприємства, що спричинило пожежу.

За даними РИА Новости, інфраструктура нафтопереробного заводу у Туапсе пошкоджена. Фахівці зараз ліквідовують пожежу, яка відбулася на площі 50 квадратних метрів.

Також російські паблики повідомили, що БПЛА атакували військовий аеродром в Морозівці, Ростовської області, внаслідок чого виникла пожежа. Такі атаки також призвели до наслідків на нафтобазі Туапсе, яка є одним із найстаріших і найпотужніших у Росії.

Свідки також повідомили, що аеродром Міллерово було атаковано понад 16 разів за допомогою БПЛА, і було чутно вибухи в районі аеродрому та на нафтобазі.

Нагадаємо, що в Ростовській області Росії відбулися вибухи біля аеродрому Міллерово.

Читайте також