У Росії знайдено мертвим сина голови найбільшої нафтогазової компанії

У Росії знайдено мертвим Івана Сєчина, сина голови компанії "Роснєфть" Ігоря Сєчина. Про це повідомив Леонід Невзлін, колишній керівник "ЮКОС", на своїй сторінці в соціальній мережі. Він посилається на реєстр спадкових справ.

За даними російських ЗМІ, Іван Сєчін помер 5 лютого на 35-му році життя.

Які дивні збіги... Сьогодні, коли ми згадували з друзями початок війни Кремля проти "ЮКОСу", а саме доповідь Михайла Ходорковського про корупцію на засіданні РСПП, саме сьогодні я дізнався, що Ігор Сєчін втратив сина. Та сама людина, яка фабрикувала справу проти нас," - написав Невзлін.

Відомо, що успадкована власність на Івана Ігоровича Сєчина оформлена у 1989 році. Він проживав у будинку за адресою Шведський глухий кут, будинок 3. Цей будинок раніше вважався "будинком для соратників Путіна", а ЗМІ повідомляли, що там мешкав Ігор Сєчін.

За даними російських Telegram-каналів, причиною смерті Івана Сєчина стало "відірваний тромб". Однак батько Івана заборонив розслідування його смерті співробітникам СКР, ФСБ та іншим силовим структурам.

Видання "Медіазона" вказує, що в спадковому записі йдеться саме про Івана Ігоровича Сєчіна, який проживав за адресою Шведський тупик, будинок 3. Раніше цей будинок був згаданий як "будинок для соратників Путіна", в якому мешкав голова "Роснефти".