У США на святкуванні перемоги в Суперкубку сталася стрілянина: десятки поранених

Невідомі особи здійснили стрілянину поруч з залізничною станцією у місті Канзас-Сіті, штат Міссурі. Інцидент стався під час святкування перемоги команди з американського футболу "Канзас-Сіті Чіф". Це спричинило паніку серед фанатів, які перебували на вулиці біля гаража для паркування після параду.

За інформацією поліції, кілька пострілів звучали на вулиці поруч з гаражем для паркування в кінці мітингу після параду.

На відеозапису, який був опублікований у соціальних мережах, видно, як десятки поліцейських у формі з зброєю в руках входять до будівлі вокзалу, тоді як десятки людей втікають у протилежному напрямку.

Спочатку поліція повідомила про одну загиблу особу та 10-15 постраждалих. Однак, пізніше згаданої інформації про кількість постраждалих від інциденту було позаміняно на заяву Асоційованої преси щодо 22 поранених осіб.

Представник лікарні "Дитяче милосердя Канзас-Сіті" повідомив, що до закладу звернулися близько десятка учасників мітингу, дев'ятеро з яких були поранені внаслідок стрілянини. Щонайменше п'ятеро з них були доставлені в університетську лікарню.

"Ми щиро оплакуємо безглузду стрілянину, що сталася сьогодні в Канзас-Сіті після святкування команди Chiefs. Наші думки із загиблими та всіма, кому цей інцидент завдав шкоди", - говориться у заяві Національної футбольної ліги.

105-річна будівля Юніон Стейшн, що була колискою головним залізничним вузлом США для пасажирських та вантажних перевезень, на сьогоднішній день є музеєм і визначною пам'яткою. Крім того, вона є терміналом Амтрак для пасажирських перевезень.

Раніше було повідомлено, що невідомий здійснив стрілянину в метро Нью-Йорка, в результаті якої одна людина загинула, а ще п'ятеро отримали поранення.

Нагадаємо, жінка відкрила стрілянину у євангелістській церкві в місті Лейквуд, штат Техас. За даними поліції, двоє людей були поранені, включаючи п'ятирічну дитину в критичному стані. Зловмисницю було припинено за допомогою правоохоронців.