У Сумах зросла кількість постраждалих внаслідок ворожого удару

У Сумах багатоповерхівка постраждала від удару безпілотника

У Сумах у багатоповерховому будинку, який був ударений безпілотником типу "Шахед", кількість постраждалих збільшилася до 12 осіб. Про це повідомила Сумська ОВА.

«У результаті аварійно-рятувальних робіт з під-завалів деблоковано тіла двох чоловіків, які загинули», - написали в ОВА.

Працівники ДСНС врятували 10 жителів будинку, 5 з них були деблоковані. Крім того, 12 людей отримали травми різного ступеня тяжкості.

На базі ДСНС знаходиться Пункт незламності, який надає допомогу громадянам щодо обігріву та побутових проблем. Також психологи ДСНС та Нацполіції надали психологічну допомогу 57 громадянам Сумської області.

Рятувальники провели аварійно-відновлювальні роботи у сусідньому будинку, який пошкоджений вибуховою хвилею.

Як повідомлялося, у Сумах з-під завалів зруйнованого будинку дістали тіло ще однієї людини. Таким чином, кількість загиблих зросла до двох.

Російські окупанти атакували житловий будинок у Сумах, внаслідок чого було пошкоджено 30 квартир, з них 15 повністю зруйновані.

Також окупанти завдали удару по Кривому Рогу, що призвело до пожежі в багатоповерхівці.

Загиблі та постраждалі через атаку російських окупантів по Кривому Рогу

В результаті удару російських окупантів по Кривому Рогу, кількість постраждалих зросла до 44 осіб, з яких більше двох десятків були госпіталізовані.