Удар окупантів по Селидовому: кількість жертв та постраждалих зросла, серед них діти

У результаті удару росіян по Селидовому Донецької області, вже відомо про 12 поранених та 3 загиблих, серед яких є діти.

Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

"О 23:30 окупанти завдали удару по п'ятиповерховому житловому будинку, внаслідок чого зруйновано цілий під'їзд. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 5 осіб, серед яких троє дітей 7, 12 і 16 років. Також отримав тілесні ушкодження 52-річний чоловік, який проходив повз багатоповерхівку", - розповіли у прокуратурі.

О 01:00 російські війська обстріляли лікарню. Від попадання загинули троє цивільних - 38-річна жінка, яка перебувала у лікарні на зберіганні вагітності, та 36-річна мати із сином 9 років. Травми зазнали 6 пацієнтів. Найстаршому - 76 років, наймолодшому завтра виповниться 6 місяців.

Тим часом, у ДСНС України повідомили, що поранення отримали 12 осіб (з них 4 дитини). Як зазначається, загалом у пологовому відділенні на той момент було майже 200 осіб, десятки пацієнтів - у тяжкому стані. Їх евакуювали до інших медзакладів області.

Поліція Донецької області пише, що у місті пошкоджено щонайменше 9 багатоквартирних будинків, магазин, аптека, автомобілі. Крім того, під масований удар потрапила Новогродівка. Ворожа ракета пошкодила універмаг та багатоквартирний будинок.

"Поранення отримала 41-річна жінка. Всього в результаті нічної атаки - 3 убитих та 13 поранених мирних жителів. Правова кваліфікація військових злочинів - ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК (порушення законів та звичаїв війни)", - йдеться в повідомленні.