Українці можуть отримати регулярну продуктову допомогу: кого торкнеться

Українцям розповіли, хто може отримати гуманітарні набори.

Як повідомляє Телеграм-канал " Християнська Церква Спокута", продуктові набори видаються у місті Харків. Їх зможуть отримати місцеві жителі та ВПО, зареєстровані у Харкові та відвідують богослужіння у церкві "Спокута".

Для отримання продуктових наборів необхідно зареєструватись особисто по телефону протягом першого з двох тижнів. Зареєстрована особа повинна двічі підтвердити реєстрацію та відвідати служіння у першу та другу неділю. Перед отриманням допомоги необхідно пред'явити паспорт, ІПН та інші документи, що підтверджують особу та місце її реєстрації. Допомога видається після служіння у другу неділю.

Однак, не всі особи можуть отримати допомогу. Її не видають особам, які приходять до церкви у стані алкогольного сп'яніння, не виконують або порушують правила, не відвідують служіння, спізнюються або виявляють неповагу до церкви, служіння та служителів.

Реєстрація для отримання допомоги відбувається з понеділка по п'ятницю з 10 до 15 години. Для реєстрації потрібно надати прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону, адресу проживання, індивідуальний податковий номер, серію та номер паспорта.

Як раніше повідомлялося, українці можуть одержати 10800 гривень.