Українці за кордоном можуть знайти собі пару на 14 лютого за допомогою застосунку

Застосунок I'm Ukrainian mobile app допоможе українцям зустріти День закоханих разом

Українці, які перебувають за кордоном, відтепер мають можливість провести День закоханих в компанії співвітчизників завдяки новому мобільному застосунку I'm Ukrainian mobile app. З його допомогою буде зреалізовано акцію єднання, що дасть можливість українцям знайти собі пару або компанію на це свято. Застосунок, створений як цифрове комʼюніті для українців за кордоном, має на меті згуртувати тих, хто покинув країну через агресію Росії і зберегти їхню українську ідентичність. Він також надає користувачам інформацію про послуги та спільноти українців у їх місті, культурні події, роботу, пункти допомоги та багато іншого. Застосунок вже працює в 32 країнах, включаючи Польщу, Німеччину, США, Канаду та багато інших.

“Багатьом українцям, які вимушено виїхали за кордон через повномасштабне вторгнення, особливо на свята хочеться бути з родиною, знайомими, серед своїх. Тому ми вирішили оголосити акцію єднання 14 лютого, щоби вони могли провести цей час разом. А там, хто знає, може завдяки застосунку цей день для когось стане початком кохання”, – розповідає Юлія Токар, керівниця команди впровадження мобільної програми I'm Ukrainian mobile app.

Для того, щоб приєднатись до застосунку та знайти собі компанію на День закоханих, потрібно завантажити I'm Ukrainian mobile app та зареєструватись, вказавши свою електронну пошту. Після цього можна буде знайти зустрічі, організовані земляками. Для того, щоб запросити когось на свою зустріч, необхідно здійснити вхід у Дію у застосунку. Вхід зроблений для українців, щоб функція була доступна лише для них, і не передбачає передачі персональних даних, а лише підтверджує громадянство.

Таким чином, застосунок I'm Ukrainian mobile app надає можливість українцям, які знаходяться за кордоном, провести День закоханих разом з рідними та земляками, а також знайти інформацію про українські послуги та спільноти у їхньому місті.