"Українська Бронетехніка" приєдналася до Американсько-української ділової ради

Українська компанія "Українська Бронетехніка" приєдналася до Американсько-української ділової ради (USUBC). Про це повідомили в прес-службі компанії у соціальній мережі Facebook.

USUBC активно сприяє встановленню ефективних зв'язків між українськими та американськими підприємствами у військово-промисловому комплексі під час російської окупації.

"Пропоную об'єднати зусилля. Працюватимемо над спільними оборонними контрактами, щоб прискорити та розширити постачання необхідної зброї в Україну", - заявив Денис Яцишин, директор з корпоративних відносин USUBC.

Генеральний директор "Української Бронетехніки" Владислав Бельбас наголосив, що розширення співпраці з американськими компаніями є важливою метою для вітчизняного виробника, особливо з урахуванням того, що США є одним із головних оборонних партнерів України.

"Підтримка та консультативна роль американського партнера в розвитку приватного оборонного бізнесу в Україні є важливою складовою українського ВПК", - зазначив він.

Американо-українська ділова рада була створена у 1995 році з метою підтримки торгівельних та інвестиційних інтересів американських компаній на українському ринку та розвитку двосторонніх відносин. Вона співпрацює з багатьма організаціями, які підтримують комерційні зв'язки між США та Україною.

Раніше Владислав Бельбас розповів про переваги українських бронеавтомобілів.