"Українська бронетехніка" за 2 роки надала 87 млн грн благодійної допомоги та сплатила понад 480 млн грн податків

Українська бронетехніка надає фінансову та матеріально-технічну допомогу

ТОВ «Українська бронетехніка» виділила 87 млн грн благодійної допомоги та 12 млн грн матеріально-технічної допомоги на 2022-2023 роки. Про це повідомила прес-служба компанії.

«Волонтерство та благодійність – це те, чого немає у ворога, і те, що обʼєднує навколо боротьби за свободу України мільйони людей по всьому світу. Ми, як українська компанія, не можемо стояти осторонь», – розповів гендиректор ТОВ «Українська бронетехніка» Владислав Бельбас.

Окрім коштів, які наша компанія системно виділяє на благодійність, ТОВ «Українська бронетехніка» від початку повномасштабного вторгнення безоплатно передала українським захисникам військової техніки на суму 180 мільйонів гривень».

За його словами, кожен з нас повинен робити максимум – волонтерити, працювати, платити податки, щоб перемогти війну.

«Вітчизняний ВПК сьогодні є однією з трьох галузей, яка сплачує найбільше податків до українського бюджету. До прикладу, ТОВ «Українська бронетехніка» заплатила понад 480 млн грн податків за 2022-2023 роки», – додав Владислав Бельбас.

Він також наголосив на необхідності зрозумілих правил та багаторічного планування, щоб держава могла докласти максимум зусиль для збереження та розвитку підприємств ВПК.