В КМДА відповіли, чи стоятиме цьогоріч головна новорічна ялинка

У 2023 році, як і раніше, на Софійській площі Києва буде стояти новорічна ялинка, якщо цьому не завадять непередбачувані обставини. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко. Він наголосив, що ця традиція заслуговує бути продовженою незважаючи на будь-які труднощі, такі як війна, обстріли та відключення електроенергії.

Проте Попко підкреслив, що деякі умови можуть порушити цю традицію. "Зрозуміло, що якщо не буде форс-мажорних обставин і нових труднощів, то ялинка повинна стояти. Проте перед прийняттям будь-яких рішень потрібно роздумати про це ретельно. Тож давайте зачекаємо зиму, і тоді будемо вирішувати, які дії будуть найбільш доцільними", - зазначив він.

Учитися на своїх помилках, на жаль, не учаться навіть погодні служби. Через багаторазову помилкі у прогнозуванні надходження снігу, фахівець прогнозує теплу погоду у новорічні дні. За його словами, в Україні буде незначний плюсовий температурний режим протягом дня та нуль або невеликий негатив уночі.