"В мільйон разів гірша" за Байдена: Венс розкритикував Гарріс

Гарріс критикується Венсом після президентства Байдена
Гарріс критикується Венсом після президентства Байдена

Джей Ді Венс: Камала Гарріс в мільйон разів гірша за Байдена

Кандидат на посаду віцепрезидента у разі перемоги Трампа на виборах в США, Джей Ді Венс, виступив з різкою критикою віцепрезидента Камали Гарріс. Він назвав її гіршою за президента Байдена та одного з найгірших президентів США.

"Тепер історія запам'ятає Джо Байдена не просто як боягуза, яким він є, а як одного з найгірших президентів Сполучених Штатів Америки. Але Камала Гарріс в мільйон разів гірша, і всі це знають", - сказав Венс.

Минулого тижня колишній президент Трамп оголосив, що Венс буде його візаві на виборах у листопаді. Він звернув на себе увагу, намагаючись завоювати прихильність виборців.

Кампанія Трампа та його союзники рішуче виступили проти Гарріс після того, як Байден оголосив, що виходить з перегонів. Байден підтримав кандидатуру Гарріс, і демократи об'єдналися навколо неї як ймовірного кандидата від партії.

Венс продовжував критикувати Гарріс і звинуватив її в підтримці "невдач" Байдена і брехні "про його розумову здатність виконувати обов'язки президента". Він заявив, що послужний список Гарріс такий самий, як і в Байдена, й назвав них непридатними для роботи.

Джерело: ZN.UA

Читайте також