В ОП розповіли, як готуються до можливого наступу Росії

Карта України з військовими розташуваннями
Карта України з військовими розташуваннями

Концентрація російських військ на сході України - заява радника глави ОПУ

Збройні Сили України, Міністерство оборони та Генеральний штаб попереджають про концентрацію російських військ на Харківському, Донецькому, Луганському та Запорізькому напрямках. За словами радника глави ОПУ Михайла Подоляка, можливе наступальне діяння Росії може відбутися наприкінці травня або в червні.

Слід підкреслити, що необхідно зберігати критичне ставлення до інформації, яка має налякати населення. Відбувається взаємодія з розвідкою для виявлення концентрації воєнних сил противника та розробки відповідної стратегії.

Є абсолютно об'єктивна інформація на підставі даних нашої розвідки. Президент говорив, що Росія використовуватиме можливість накопичити певний ресурс для чи не останньої спроби продавити нашу оборону на відповідних напрямках. - Михайло Подоляк

Україна продовжує працювати над забезпеченням паритетної кількості зброї, необхідної для завдання суттєвих втрат Росії. Президент, уряд та інші українські делегації активно співпрацюють з країнами Європи для забезпечення відповідних ресурсів.

У цій війні немає питання заморозки, тому що це означатиме продовження війни. У цій війні є питання поразки Росії. - Михайло Подоляк

Читайте також