В РФ назвали нові умови "миру" з Україною

Україна та РФ прапори
Україна та РФ прапори

Посол Росії у Великій Британії Андрій Келін повторив чергову маячну про "умови миру" з Україною.

Він заявив, що "наша держава не повинна загрожувати РФ", а окупантів "не дискримінували". Про це він сказав в інтерв'ю ВВС.

Келін заявив, що нібито Росія готова до "миру" з Україною, проте на своїх умовах. Основною є те, щоб наша держава "ніколи не загрожувала Росії", інша щоб російських окупантів у світі "не дискримінували".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Для нас важливі дві речі. Щоб Україна не становила загрози для Росії це перше. І друге щоб до росіян і українців ставилися як до решти країн світу. Як до французів ставляться в Бельгії або до італійців чи німців у Швейцарії, а не по-особливому", заявив він.

Він наголосив, що це грубе порушення декларації прав людини.

"Ми не можемо терпіти дискримінації. Це грубе порушення декларації прав людини і всіх інших документів", заявив посол РФ.

Раніше у Росії озвучили інші вимоги до України, виконання яких нібито дозволить завершити війну. Перелік фантазій Кремля назвав заступник міністра закордонних справ РФ Михайло Галузін.

За його словами, Україна має капітулювати, віддати території та не вступати в ЄС і НАТО. Водночас він наголосив, що РФ не змінила цілей своєї злочинної війни проти України.

Читайте також

Як створити власний бізнес з нуля?
18.09.2024 - 16:17 199 переглянули
Як створити власний бізнес з нуля?