В УЗ пояснили, чому купити квитки на потяг стало складніше

Довжина черг для квитків зросла
Довжина черг для квитків зросла

Пасажири Укрзалізниці скаржаться на ускладнення придбання квитків на популярні маршрути. У представників перевізника вкрай популярним називають літній сезон, який супроводжується рекордним попитом та перевантаженням серверів з-за запровадження додаткових алгоритмів безпеки. Пропозиція впевнено йде в ногу з попитом ‑ за останній тиждень продажі квитків через застосунок та нову версію сайту збільшилися на 48%.”

Еспресо.TV також зазначає, що полегшити становище пасажирів перевізник може розширенням продажу квитків на міжнародні рейси. У Залізничному міністерстві підтвердили, що з 4 липня продаж здійснюватиметься з 09:00 для польського напрямку та з 08:00 для словацького, австрійського та молдавського. Раніше продаж квитків на міжнародні рейси розпочинався о 8 ранку.”

Керівник пасажирського напрямку Залізниці Олександр Перцовський пояснив, що під час літніх канікул поїдати в табори стає популярним для багатьох дітей. Проте це ускладнює придбання квитків для інших пасажирів. Вже за червень Укрзалізниця перевезла понад 100 тисяч дітей, які готуються до відпустки у Карпатах та інших районах.”

Представники перевізника висловили задоволення високим попитом на квитки та зазначили, що вони штовхають пасажирів до більш раннього планування подорожей. Проте наголосили, що через це щоденно є дефіцит квитків на популярні маршрути. Цю проблему відчувають як внутрішні, так і міжнародні перельоти”.

Читайте також