«Треба мати делікатність». Старший брат Марії Яремчук розказав про її погану рису

Марія Яремчук та її старший брат
Марія Яремчук та її старший брат

Народний артист України Дмитро Яремчук висловив свою думку щодо відмови Софії Ротару та Василя Зінкевича взяти участь у зйомках документального фільму про його батька Назарія Яремчука. Він зазначив, що необхідно бути дуже делікатним та вміти спілкуватися з такими людьми. Відмова Ротару та Зінкевича свідчить про те, що вони не виявили достатньо трактують пригоду участі. Яремчук вважає, що така риса характеру може бути вихована тільки як результат самостійних зусиль. Він також вказав на необхідність любити мистецтво, а не себе в мистецтві.

Дмитро Яремчук також розповів про зміни в його спілкуванні з сестрою протягом життя. Він згадав, що в дитинстві завжди називав її "Мала" та пояснив, що вони були дуже близькими, а стосунки їх були натуральними та сповненими любові. Однак з часом їх спілкування змінилося, і вже давно вони не зустрічалися. Яремчук прикро це визнає, але ділиться думкою, що таке життя.

Також артист розповів, що він разом з братом завжди запрошував сестру на фестиваль Родина імені Назарія Яремчука, але не отримував позитивної відповіді.

Сини Яремчука ще не подивилися фільм

Дмитро та Назарій Яремчуки, сини Назарія Яремчука, заявили, що до цього часу не встигли подивитися документальний фільм про свого батька, який вже вийшов у прокат. Вони пояснили, що не змогли знайти на це часу, але радіють, що люди пам'ятають їхного батька і створили цілий фільм про нього.

У раніше опублікованому інтерв'ю Марія Яремчук, продюсер фільму і сестра Дмитра Яремчука, розповіла, що ніколи не спілкувалася зі своїм зведеним братом. Вона повідомила про це в Instagram після того, як Дмитро звинуватив її у тому, що вона не відповіла на привітання з народженням його дитини.

Читайте також