Вийшов фінальний трейлер шпигунського бойовика "Місія неможлива. Розплата. Частина перша"

Кінокомпанія Paramount Pictures представила фінальний трейлер майбутнього фільму "Місія неможлива. Розплата. Частина перша" / Mission: Impossible Dead Reckoning Part One.

У фільмі Ітан Хант (Том Круз) та його команда приступають до нової небезпечної місії. Їм належить вистежити жахливу нову зброю, яка загрожує всьому людству, перш ніж вона потрапить у чужі руки. Про це пише ITC.

Коли на карту поставлено контроль над майбутнім і доля світу, а Ітана наздоганяють темні сили з його минулого, починаються смертельні перегони навколо земної кулі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Зіткнувшись з таємничим, всемогутнім ворогом, Ітан змушений визнати, що ніщо не може мати більшого значення, ніж його місія навіть життя тих, хто йому найдорожчий.

Ролі у фільмі виконали Том Круз, Вінг Реймз, Саймон Пегг, Ребекка Фергюсон, Генрі Черні, Ванесса Кірбі, Фредерік Шмідт, Хейлі Етвелл, Пом Клементьєфф, Кері Елвес, Роб Делані, Індіра Варма, Ші Вігем, Марк Г Парнелл.

Режисером та сценаристом став Крістофер Маккуоррі. Продюсери фільму сам Круз, Маккуоррі, Джей Джей Абрамс, Девід Еллісон та Джейк Меєрс.

Фільм "Місія неможлива. Розплата. Частина перша" вийде у світовий прокат 14 липня, а покази в Україні стартують 13 липня.

Напередодні прем'єри пригодницького бойовика "Місія неможлива: Розплата. Частина перша", де Ітан Хант (Том Круз) повертається для виконання сьомого і, ймовірно, останнього завдання, профільні видання опублікували свої перші рецензії.

Загалом оцінки достатньо високі: на Rotten Tomatoes стрічка отримала 98% "свіжості" на основі 112 відгуків кінокритиків, а на Metacritic 82 бали на основі 41-ї рецензії.

Приголомшливі декорації, насичений екшн і, ясна річ, трюки Круза те, що найбільше відзначають в рецензіях.