Вітання з Новим роком: побажання, листівки та вірші

Наближається Новий 2024 рік. А це означає, що настав час вітати своїх близьких, друзів і родичів з прийдешнім святом.

Главком зібрав у добірку різноманітні святкові привітання та листівки.

Нагадаємо, 2024 рік буде під знаком Зеленого Дерев'яного Дракона – зодіакальним символом по китайському гороскопу. Наступні 12 місяців обіцяють бути більш сприятливими, або принаймні менш насиченими подіями, ніж рік Кролика.

Вірші, проза та листівки до свята:

Скоро прийде Новий рік Завітає на поріг І покриє снігом всіх, І лунатиме знов сміх. З Новим роком всіх вітаю, Щастя кожному бажаю, Сил, наснаги і надії, Щоб здійснилися всі мрії.

***

В Новий рік бажаю щастя, Щоб усе гаразд було, Гарним буде хай ваш настрій, А в душі – завжди тепло!

Дід Мороз здійснить хай мрії Заповітні ваші всі, І валюта щоб водилась На картках і в гаманці!

***

Ялинку дружно прикрашайте, Новому року двері відчиняйте. Вітаю з Новим роком вас У цей святковий дивний час. Нехай пухнастий білий сніг Засипле щастям ваш поріг. Добробуту бажаю і добра, Щастя, злагоди, сімейного тепла.

***

На порозі Новий рік, З чим вас і вітаю, І достатку вам повік Щиро побажаю! Миру, радості, добра Зичу вашій хаті. Щоб здорові всі були, Мудрі і багаті!

***

Рік Дракона настає, Від душі вас вітаємо! Жити красиво і успішно Під його крилом бажаємо.

***

З Новим роком шлю вітання І бажаю в гарну мить Успіху, добра, натхнення, Тільки в мирі, в щасті жить. Хай цвіте казково доля, Рік удачу принесе. Нехай збудуться всі мрії, Буде хай найкращим все.

***

З роком Новим я вас, любі, вітаю, Від щирого серця добра вам бажаю! Хай буде достатку та щастя багато, Хай сповниться миром й добробутом хата, Нехай в новім році усе в вас вдаєтся, І радість барвінком довкола вас в'ється! Миру та спокою, ласки, любові, Кожного дня щоб були ви здорові!

***

З Новим роком шлю вітання! Нехай збудуться бажання. Щоби рік приніс завзято Щастя, радості багато. Щоб усе завжди вдавалось, Щоб від успіхів співалось, Щоби ви були здорові, Щоб купалися в любові.

***

Вітаю з Новим роком 2024. Нехай прийдешній Новий рік виконає головне бажання мільйона українців – принесе нашій країні перемогу і довгоочікуваний мир. Нехай всі сім'ї возз'єднаються, а Україна процвітає!

***

З Новим роком! Нехай в цьому році вас чекає тільки радість, здоров'я і удача! Нехай він буде роком здійснення бажань і втілення в життя всіх планів! Нехай цей рік кожному подарує якомога більше щасливих днів і щасливих зустрічей!

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у вашому домі цілий рік був затишок, любов і щастя. Нехай Новий рік принесе багато радісних і щасливих днів! Бажаю, щоб у 2024 році здійснилися всі ваші мрії і бажання!

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю в майбутньому році нових успіхів і досягнень, нових ідей і бажань, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів щастя і просторів натхнення!

***

Новий рік – час дива, здійснення мрій і можливості побувати в справжній казці. Бажаю в це яскраве і веселе свято обійняти і привітати всіх близьких, знайти під ялинкою чудові подарунки і виконати найзаповітнішу мрію!

Яскраві листівки до Нового року

Також Главком зібрав добірку листівок на новорічну тематику, які можна відправити рідним і друзям.

Блок галереї