Загибель рятувальника внаслідок удару по Одесі: ДСНС повідомила деталі

Фото аварії з машинами та рятувальником
Фото аварії з машинами та рятувальником

15 березня в Одесі було здійснено ракетний удар, в результаті якого загинув пожежник Денис Колесніков. Згідно з повідомленням ДСНС України, він отримав травми, що були несумісні з життям.

Ця трагічна подія сталася під час повторного обстрілу цивільної інфраструктури, коли Денис Колесніков виконував свої службові обов'язки.

Болюча втрата для родини ДСНС. Словами важко виразити нашу глибоку скорботу та біль... Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам'ять Герою!

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар по Одесі. Він зазначив, що серед загиблих та постраждалих є фельдшери екстреної медичної допомоги та рятувальників ДСНС. Почалися також пошуки людей під завалами.

15 березня російські окупанти здійснили ракетний удар по Одесі за допомогою балістичних ракет "Іскандер-М". Запуск робився з Криму, який тимчасово перебуває під окупацією.

О 19:16 ДСНС повідомила про збільшення кількості загиблих до 20 осіб.

Вже триває 751-ша доба повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу відбулися 76 бойових зіткнень. Ворог здійснив 16 ракетних ударів та 130 авіаційних ударів, а також 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню проти позицій наших військ та житлових районів. Внаслідок цих атак були загиблі та поранені серед мирного населення.

Читайте також