Загинуло двомісячне немовля: нові деталі удару РФ по Харківщині (фото)

У ніч на 6 лютого у Золочеві Богодухівського району Харківської області росіяни нанесли удар, в результаті якого загинув двомісячний хлопчик. Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Близько 2:30 російські окупанти зруйнували триповерховий готель у Золочеві Богодухівського району двома ударами ракетами С-300. Загинув двомісячний хлопчик. Три жінки отримали поранення та були госпіталізовані до медичної установи», – йдеться у повідомленні.

Також пошкоджено сім приватних будинків, 19 об'єктів цивільної інфраструктури (магазини, кафе, кіоски), два адмінприміщення та щонайменше п’ять цивільних автомобілів.

Черговий терор проти цивільних. З-під завалів триповерхового готелю рятувальники вилучили тіло двомісячного хлопчика, який народився 4 грудня 2023 року. Три жінки 21, 28 та 39 років з вибуховими травмами та осколковими пораненнями госпіталізовані в лікарню, в тому числі і мати загиблої дитини. Росіяни вночі вдарили двома ракетами С-300», – згодом уточнив Синєгубов.

Нагадаємо, що у ніч на 6 лютого окупанти нанесли удари по Золочеву Богодухівського району Харківської області. Перед цим була оголошена повітряна тривога. Моніторингові канали повідомили про загрозу обстрілу С-300.

Наразі триває 713-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 126 бойових зіткнень. Ворог здійснив сім ракетних та 35 авіаційних ударів, а також 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Під час російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Також зазнано руйнувань та пошкоджень житлових будинків та іншої цивільної інфраструктури.