Заручини скасовані: Соня Морозюк повідомила причину розриву з Гринкевичем

Художниця Соня Морозюк повідомила, що скасовує заручини з Романом Гринкевичем, сином фігуранта корупційного скандалу. Дівчина зазначила, що не бажає мати стосунків з людиною, яка зрадила її країну. Цю новину вона оприлюднила на своїй сторінці в Instagram 17-го січня.

«Я ЗАЛИШАЮСЬ СОНЕЮ МОРОЗЮК. Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк», – заявила Морозюк і опублікувала фото правої руки без заручальної каблучки.

Соня Морозюк розповіла, що отримала від Романа два подарунки під час їхніх стосунків – обручку і кольє. Вона заявила, що продасть їх і отримані кошти передасть на потреби ЗСУ.

«Ці речі я продам, а кошти на ЗСУ (як це буде відбуватись напишу згодом). Всі підозри в тому, що я нібито отримувала ще щось від Романа або членів його родини – квартири, машини, нерухомість, що завгодно – я відкидаю, і готова доводити це в суді і як завгодно.

Соня Морозюк підтвердила свою готовність подати декларацію. Вона також подякувала всім, хто вірить у неї як у людину з мораллю і принципами.

Варто зазначити, що в той же день, коли Морозюк оголосила про скасування заручин, батьку її колишнього нареченого Ігорю Гринкевичу було пред'явлено нову підозру у завданні збитків державному бюджету України.

Нагадаємо, що українська художниця Соня Морозюк опинилася в центрі скандалу через свої зв'язки з львівським бізнесменом Ігорем Гринкевичем, якого підозрюють у розкраданні мільярда гривень на поставках одягу для ЗСУ. Виявилося, що Морозюк була нареченою його сина Романа, який зробив їй пропозицію у листопаді 2023 року. Крім того, через "значну кількість суперечливих реакцій" виставку художниці під назвою "Мазня" було закрито.

Також варто відзначити, що десятки артистів співпрацювали з благодійним фондом Гринкевича. За даними, зібраними в медіа, десятки митців могли стати жертвами корупційних схем із цим фондом.