"Зашквар року" – чутки про хворобу Винника та реакція зірок шоу-бізу

Співак Олег Винник, який понад рік не з'являвся у інформпросторі, наробив галасу своїм раптовим поверненням.

В мережі поширюють чутки про захворювання артиста. Gazeta.ua зібрала всі припущення від зірок та блогерів про його хворобу.

Блогер Богдан Беспалов заявляв, що Винник хворіє на онкологічне захворювання. За його словами, співак важко переносить хворобу й лікується у Берліні.

Він припустив, що зіркові друзі, такі як Маша Єфросиніна, Оля Полякова, Слава Дьомін, прикривають Винника й водять за носа його аудиторію.

Друг артиста, Роман Недзельський тоді спростував чутки про онкологію. За його словами, у Німеччині Винник лікується від ускладнень після ковіду й гастрольного життя.

Полякова заявляла, що знає про проблеми зі здоров'ям в співака, але діагноз не називала.

Втім, нещодавно, Винник поділився деталями свого захворювання у інтерв'ю "КРП". Він повідомив, що має рідкісне захворювання, яке могло прикувати його до інвалідного візка.

Зазначив, що хвороба не смертельна. Додав, що таку ж проблему в Німеччині мають приблизно 2% населення. Співак розвіяв чутки про онкологію.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Реакція зірок

У мережі розкритикували Винника. Зірки українського шоу-бізу також прокоментували його раптове повернення.

Полякова, яка спочатку була на боці артиста, заявила, що не розуміє, чому Винник не може вийти в ефір та пояснити, що з ним.

"Я не знаю, що з ним відбувається. Я вважаю, що його прихильники мають право знати, що з ними відбувається. Я не можу засуджувати людей, я ж не знаю, що з ним. Він живий взагалі? Може він не може говорити? Я чула, що він хворіє. Хто його знає, що з ним відбувається", казала співачка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Юрія Горбунова здивувала така поведінка Винника. Про це він розказав у інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Я не знаю, де він і що з ним. Ми друзі. Просто треба було якось пояснити все це. Ну не можна зникати. Я не знаю, де він. Хто казав то там, то там, а Олег трубку не бере. Сто разів ти дзвонити не будеш. Просто мені здається, якось треба інакше", казав.

Ігор Кондратюк впевнений, що в артистів немає великої громадянської свідомості. Про це заявив у інтерв'ю "Українській правді".

"Вони втекли від війни, і я не з тих людей, які скажуть, що вони ганебно повелися. Є внутрішнє розуміння, що тут усередині вони б допомагали більше підтримкою в тилу. Але як я можу їх засуджувати? Їм дасть оцінку історія, час, їхні глядачі", пояснив.

MamaRika назвала поведінку Винника "зашкваром року".

"Бл*, Винник це взагалі. Я в шоці. Олезя просто зашквар року", сказала.

Винник прокоментував своє мовчання про війну. За його словами, він не хотів брати участь у благодійних концертах на підтримку України разом з іншими артистами, бо зекономлені кошти відправляв ЗСУ. Співак додав, що всі гроші, які він заробив в Україні віддав армії