Засуджений за зґвалтування легендарний футболіст Дані Алвеса вийшов на волю під заставу

Суд у Барселоні звільнив Дані Алвеса під заставу

Суд у Барселоні прийняв рішення про звільнення під заставу бразильського футболіста Дані Алвеса, який був засуджений до реального терміну позбавлення волі за зґвалтування. Про це повідомляє Marca.

Величина застави складатиме один мільйон євро. Дані Алвес зможе залишатися на волі до остаточного розгляду всіх апеляцій. У разі підтвердження обвинувального вироку він повернеться до в'язниці.

Вирок та утримання під вартою

Засудження Дані Алвеса було винесене судом першої інстанції 22 лютого. Його засудили до понад чотирьох років позбавлення волі та виплати компенсації потерпілій у розмірі 150 тисяч євро.

З січня 2023 року футболіст перебував під вартою, затримали його одразу після пред'явлення звинувачення.

Успіхи Дані Алвеса

Дані Алвес має 43 титули за свою професійну кар'єру та визнаний легендою футболу. Він є одним з найбільш титулованих гравців в історії цього виду спорту.

У складі «Барселони» бразилець здобув шість титулів чемпіона Іспанії, тричі виграв Лігу чемпіонів, а також чотири рази ставав переможцем Кубка та Суперкубка країни.

У складі збірної Бразилії Дані Алвес провів 126 матчів, в яких забив вісім голів. Він також завоював золоту медаль на Олімпійських іграх-2020 у Токіо.