Зеленський про ситуацію на фронті: найскладніше на Донеччині

Зеленський на Донеччині: складна ситуація на фронті
Зеленський на Донеччині: складна ситуація на фронті

Зеленський звернувся до українців щодо ситуації на фронті

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців, щоб поговорити про ситуацію на фронті та останні події, які відбуваються.

За його словами, найважливіша ситуація зараз на Донеччині, зокрема на Покровському напрямку, де знаходяться основні російські сили. Зеленський підкреслив важливість стійкості кожного українського військового підрозділу та їх здатності відбивати напади окупантів.

Головнокомандувач ЗСУ також повідомив про операцію в Курській області, де Україна продовжує збільшувати свій контроль над територією біля кордону. Зеленський подякував воїнам за поповнення "обмінного фонду", що допоможе повернути багатьох українців з російського полону до рідних.

Президент також згадав наслідки російських ударів по Кривому Рогу та Куп'янську. Внаслідок удару по Куп'янську загинули люди, і Зеленський висловив своє співчуття родинам загиблих.

Звертаючись до міжнародних партнерів, Зеленський закликав їх активніше протидіяти російському терору і підкреслив, що це не повинно стати "новою нормальністю" для Європи.

Президент також розповів про роботу з партнерами щодо постачання зброї та боєприпасів на фронт. Він наголосив на необхідності зняття обмежень для України щодо далекобійних ударів, що, на його думку, допоможе швидше завершити війну справедливо для України і для всього світу.

Читайте також