Зеленський провів нараду щодо дронів та РЕБ: прийняті важливі рішення

Зеленський провів нараду щодо дронів та РЕБ: прийняті важливі рішення

Зеленський провів нараду з виробництва безпілотників

Президент України Володимир Зеленський відбув нараду з виробництва безпілотників разом з військовими та чиновниками. Про це повідомив сам Зеленський на своїй сторінці у соціальних мережах. За його словами, нарада тривала майже три години і була максимально конкретною.

Під час засідання було оновлено та деталізовано плани з виробництва дронів на поточний рік. Президент зазначив, що йдеться про всі види БПЛА, включно з FPV, бомбардувальниками, розвідниками та далекобійними дронами для особливих завдань. Він також обговорив забезпечення гнучкості українського оборонно-промислового комплексу.

Під час наради було прийнято деякі важливі рішення, зокрема про спрощення процедури закупівель, імпорт комплектуючих, нарощування виробництва снарядів для дронів та навчання операторів БПЛА.

"Проект побудови комплексної системи управління засобами РЕБ для захисту наших воїнів та техніки від російських безпілотників. Систему вже тестують за окремими напрямками. Заплановано масштабування проекту на весь фронт", - сказав Зеленський.

Раніше було повідомлено, що Україна уже виготовила певну кількість FPV-дронів з початку року.

Читайте також: