Зеленський висловився про участь російських спортсменів в Олімпійських іграх

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські спортсмени можуть брати участь у Олімпійських іграх під білим прапором. Відповідно до глави держави, це не має значення, тому що різниці не буде.

Це заявив Зеленський під час інтерв'ю французьким медіа BFM TV та Le Monde.

"Російські спортсмени не повинні брати участь в Олімпійських іграх у Франції. І не має значення, з яким вони там можуть бути прапором - білим або триколором", - сказав Зеленський.

Зеленський також бажає, щоб Франція підтримувала Україну в цій справі і була на боці справедливості.

Президент зазначив: "Наша позиція щодо Олімпіади у Франції полягає в тому, що ми не хочемо, щоб російські спортсмени, які представляють терористичну організацію під назвою Росія, брали участь у цих іграх. Ми бажаємо, щоб Франція підтримала справедливість. У цьому випадку – на нашій стороні", - підкреслив він.

За словами Зеленського, російські спортсмени можуть брати участь у Олімпіаді під білим прапором, і це не має значення.

Президент зазначив: "Якщо немає російського прапора, а є білий прапор – всі зрозуміють, що це росіянин. Російські спортсмени можуть бути представлені під білим прапором. Чи цей прапор буде білий чи триколор - не має значення".

Зеленський також заявив, що для України головним результатом саміту в Швейцарії є план з рішучими кроками для припинення війни Росії проти України, а не, щоб дати Путіну паузу.