"Зґвалтував у лісі" - колишнього чоловіка Емеральд звинуватили у домаганнях

Снайперка Євгенія Емеральд оголосила про свою розлучення з чоловіком Євгеном Стипанюком кілька тижнів тому, і вона продовжує розповідати про насильство, що вона випереджалила його.

Вона розмістила скріншоти на своїй сторінці в Instagram, які свідчать про те, що Стипанюк зґвалтував жінок.

"Він запропонував мені підвезти. Я не хотіла, але було 23:45, і я погодилася. В машині він почав виставлятися мені, а потім з'їхав з дороги і зґвалтував мене у лісі. Я залетіла, але зробила аборт", - розповіла одна з жінок.

Інша жінка заявила, що Євген зґвалтував її під час другої зустрічі.

"Він взяв мене насильно, без мого дозволу (що взагалі неприпустимо в моєму світі), і незважаючи на мої прохання, він не зупинився. Його п'яні очі і розум не давали йому зупинитися. Я плакала", - написала жінка.

Раніше Емеральд розповіла, що Стипанюк загрожує їй. Вона поділилася скрінами переписки і голосовими повідомленнями на своїй сторінці в Instagram.

У жовтні минулого року пара одружилася. Незабаром після цього народилася їхня дитина. Зараз Емеральд і Стипанюк не можуть звільнитися одне від одного офіційно, оскільки, згідно з законом, вони не можуть розлучитися протягом першого року після народження дитини.