Зранку церква, а ввечері зйомки 18+. Пасторка розказала про цікавий досвід

Пасторка Крісті Лав разом з чоловіком керує церквою і в той же час займається еротичними фотосесіями. Раніше вона відчувала сором за свою діяльність, але тепер вона приймає її і стверджує, що це не впливає на її християнські обов'язки. Таку інформацію опублікував Daily Star.

Крісті зазначила, що раніше вона приховувала свою діяльність і мала багато сорому. Але тепер їй байдуже, що люди думають про неї, і вона просто буде собою. Вона любить те, що робить, але все ж таки любить Ісуса. Так Крісті розповіла про свої почуття щодо зайнятості в секс-індустрії.

Крісті виростила в консервативному американському сімейному оточенні. У неї були суворі, але люблячі батьки, зокрема корейська мати та батько, який був християнським служителем. Вона наголосила, що вона мала чудових батьків, але вони її обмежували.

Крісті згадала, що не могла нічого псувати, оскільки не відповідала очікуванням інших людей. Вона ходила до школи, церкви, а потім залишалася вдома. Її батьки були люблячими, але вона почувалася скутою і змушеною прикидатися ідеальною. Вона розповіла про свої переживання.

Крісті заміжня за своїм чоловіком, який також дуже вірить у Бога. Вони разом закінчили біблійну школу. Коли у них закінчилися гроші, Крісті почала досліджувати секс-індустрію. Її чоловік підтримав її, але їх почали виганяти з церкви. Цей період був найважчим для Крісті.

Це був перший раз, коли вона думала про самогубство. Вона знала, що працюючи в секс-індустрії, вона просто заробляє гроші і ніяк не втрачає своїх віру. Потім вони переїхали в іншу церкву і заснували свою власну. Крісті вдячна за всі труднощі, ворожіння та осуди, так як ці переживання зміцнюють її і дають змогу любити людей без осуду.

Колись Меделіна Міллер працювала на п'яти роботах з мінімальною зарплатою. Карантин, зумовлений Covid-19, повністю змінив її життя. Вона витрачала багато вільного часу на стриптиз для чоловіків. Після втрати роботи внаслідок пандемії, Меделіна розуміє, що може використати свої вміння для заробітку.