ЗСУ взяли у полон майже 30 російських окупантів за три дні

Збройні сили України утримують 30 російських окупантів на Таврійському напрямку

У протягом трьох днів, Збройні сили України змогли взяти у полон майже 30 військових оккупантів на Таврійському напрямку.

На жаль, учора не було авіаударів, повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у Telegram.

"За три дні майже 30 полонених окупантів. У зоні відповідальності "Таврії" 8 січня авіаударів не було, але росіяни завдали п'ять ракетних ударів, провели 37 бойових зіткнень та здійснили 452 артобстріли", - зазначив він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За словами Тарнавського, захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках.

У минулу добу було знищено 375 окупантів та 21 одиницю військової техніки, включаючи два танки, п'ять ББМ, артсистему, дев'ять БпЛА, два автомобілі та одиницю спецтехніки.

Росія продовжує ігнорувати закони міжнародної війни

Триває вже 685-та доба збройної агресії Російської Федерації проти України.

Росія продовжує порушувати закони та використовувати тактику терору у веденні війни. Вони незаконно завдають ракетних та авіаційних ударів, а також обстрілів з реактивних систем залпового вогню по численних цивільних об'єктах нашої держави. Протягом минулої доби на фронті відбулося 67 бойових зіткнень.