ЗСУ збили дві керовані ракети Х-59

Військові знищили дві ракети Х-59 в Дніпропетровській області

Сьогодні, 26 грудня, військові Збройних сил України повідомили, що знищили дві керовані ракети Х-59 в Дніпропетровській області. Цю інформацію оприлюднило Повітряне командування "Схід".

В Дніпровському районі Дніпропетровської області підрозділ Повітряного командування "Схід" знищив дві керовані авіаційні ракети Х-59. Таку інформацію підтвердили військові.

Україна продовжує зазнавати нападів від Росії

Попередньої доби українські сили протиповітряної оборони збили російську ракету Х-59 в Дніпропетровській області. Росія продовжує здійснювати напади на Україну, триває 671-ша доба повномасштабної війни. За останню добу відбулися 98 бойових зіткнень.

За добу було здійснено 42 авіаційних напади і ракетний удар, а також 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ці напади призвели до смертей та поранень серед мирного населення, а також до руйнування та пошкодження приватних будинків та іншої цивільної інфраструктури. Крім цього, російські окупанти використали 18 безпілотників типу Shahed-136/131, з яких вдалося знищити 12 штук за допомогою протиповітряних заходів.