Головна

ЗСУ знищили окупантів, які стратили полонених українських бійців

ЗСУ знищили оккупантів - українських бійців на порятунку

Збройні сили успішно виконали операцію з ліквідації російських окупантів, які безжалісно розстріляли полонених українських бійців поблизу Степового, на Авдіївському напрямку. Про це повідомив Віталій Барабаш, голова Авдіївської міської військової адміністрації під час телемарафону.

У своєму виступі він повідомив, що українські військові здійснили штурм на позицію, де росіяни зловживали полоненими військовими ЗСУ, та знищили всіх противників, які там перебували.

Він також зазначив, що українські бійці, які захопили до полону, здалися до ворога через відсутність боєприпасів. Однак, трохи пізніше наші військові штурмували цю позицію і знищили всіх ворогів, які зловживали полоненими. 

Офіс генерального прокурора підтвердив, що цей випадок страти українських військовополонених стався в районі села Степове, Покровського району Донецької області. Прокуратура розпочала досудове розслідування за порушення законів та норм міжнародного гуманітарного права, поєднане з умисним вбивством.

На відео, що з'явилося в мережі, видно, як група військових розстрілює двох інших військових, які виходять з бліндажу, один з яких тримає руки за головою. За інформацією каналу, ця подія сталася поблизу Степового, коли ворог проник на позиції 45-го окремого стрілецького батальйону. Пізніше цю інформацію підтвердило управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Раніше було повідомлено, що окупанти нанесли свастику на лобі марного українського бійця, якого вони вирішили знищити.

Читайте також: