Яценюк зворушливо привітав маму з 80-річчям (фото)

Експрезидент Арсеній Яценюк сьогодні, 22 листопада, привітав свою маму, якій виповнилося 80 років. Він поділився цією новиною у своєму посту на Facebook.

Яценюк зазначив, що у його матері було складне та непросте життя, але завжди гідне та порядне. Вона працювала викладачем французької мови, але головне, вона вчила людей бути чесними та порядними. І не тільки студентів, а й Арсенія та його сестру.

«Моя мама – сильна жінка, як і справжній українець. Її найбільша мрія – перемога України. І я дуже хочу, щоб її мрії збулися! Мамо, будь здоровою! Я пишаюся, що є твоїм сином. Люблю тебе!» – написав Яценюк.

До речі, старша сестра Арсенія Яценюка, 56-річна Аліна Стіл, проживає у США уже понад 25 років.

Нагадаємо, у 2019 році у Чернівцях помер батько колишнього прем'єр-міністра України, 78-річний Петро Яценюк. Він був відомим українським істориком, викладачем та мав науковий ступінь кандидата історичних наук.

Варто зазначити, що Арсеній Яценюк також розповів вражаючу історію про боротьбу свого батька за життя. Політик поділився сімейною історією важкої протистояння з онкологічними захворюваннями.