Комедії 2024: найкращі комедії 2024 року

Комедії не просто виходять щороку, це один із найпопулярніших жанрів за останні роки. Адже найкращі комедії 2024 року тому лише підтвердження. Втім, щороку вистачає й досить посередніх комедій, які більше розчарували, аніж тішать.

Вибираючи топ комедій 2024 року, варто, звісно, почекати до кінця року, але вже сьогодні можна визначити, які фільми 2024 комедії вже вийшли до списку найкращих. При цьому кожна комедія 2024 року матиме і додаткові жанри в запасі, адже така тенденція тримається останніми роками.

Все нові та цікаві комедії 2024 року: що вийшло, що треба чекати

Вибираючи найкращі комедії, складаючи свій ТОП, варто почекати кінця року. Зараз поки що можна скласти попередній рейтинг. Втім, щоб заглибитися в цю тему набагато глибше, можна дізнатися і трохи про історію цього жанру. Така інформація не просто цікава, а й досить корисна, якщо хочеться вибирати лише якісні комедії.

найкращі комедії 2024

Що потрібно знати про історію комедії у Голлівуді:

  1. Епоха німого кіно. Найраніші комедії в Голлівуді були німими фільмами, звичайно, з досить примітивним рівнем гумору, пантомімою та кумедними ситуаціями. Легендарні коміки, як Чарлі Чаплін, Бастер Кітон та Харольд Ллойд створили свої неповторні образи в цей період. Вони й заклали популярність жанру у майбутньому.

  2. Золота епоха Голлівуду. У 1930-х і 1940-х роках комедія стала різноманітнішою, включаючи ситуаційний гумор, романтичні комедії, музичні комедії та пародії. Зірки, як Кларк Гейбл, Кері Грант, Катрін Хепберн та Мерілін Монро часто брали участь у комедійних фільмах цього періоду.

  3. Епоха артистичних комедій. У 1950-ті та 1960-ті роки комедійний жанр став більш артистичним та інтелектуальним. Фільми почали торкатися соціальних і політичних питань, а також використовувати дотепність і сатиру для коментарів про сучасне суспільство. Кінокомедії режисера Біллі Уайлдера, як "Горець з великої дороги" та "Апартаменти", стали класикою цього періоду. Такий гумор став популярним і в усьому світі.

  4. Нова хвиля комедій. У 1970-і роки на зміну прийшла нова хвиля комедій, яка часто віддавала перевагу більш жорсткому і саркастичному гумору. Фільми таких режисерів, як Мел Брукс та Вуді Аллен, стали популярними завдяки своєму експериментальному підходу до комедії.

  5. Сучасні комедії. В даний час комедійний жанр продовжує розвиватися, включаючи різні поджанри, як романтичні комедії, сімейні комедії, комедійні мелодрами та пародії. Сучасні комедії зазвичай включають елементи сатири та нестандартного гумору, щоб залучити сучасну аудиторію.

Такі фільми стануть найпопулярнішими у 2024 році.

"Ліза Франкенштейн"

2024 року на великі екрани вийде фільм, який дивує своїм дивним і навіть чарівним сюжетом. Він заснований на давно відомої історії Франкенштейна. Окрім комедії, у сюжеті будуть жахи, мелодрама і навіть драма.

найкращі комедії 2024

У центрі сюжету дівчина, яка закохується у хлопця, а точніше, його скульптуру. Сам хлопець помер, що дівчину не зупиняє. Вона знаходить спосіб, як повернути коханого до життя. Звичайно, він повертається не таким, як раніше. Головні ролі зіграли Кетрін Ньютон та Коул Спроус. Така комедія може бути не найкраща, але досить незвичайна.

"Красуні в бігах"

Ще одна комедія з домішками криміналу вийшла 2024 року. У центрі сюжету дві подруги, які давно втратили потяг до життя. Вони вирішують переїхати і так змінити своє життя. З волі нагоди для переїзду дівчата орендують авто, яке належить злочинцям. У багажнику ті залишили загадкову валізу, яка і принесе дівчатам чимало проблем.

ТОП комедій 2024

Фільм став першим сольним проєктом Ітана Коена, який славиться своїм дивним, але досить цікавим гумором. Головні ролі зіграли Маргарет Куеллі та Джеральдін Вішванатан.

"Аутсайдери"

Ще одна комедія, яка точно сподобається у 2024 році, називається The Underdoggs. У центрі сюжету зірки американського футболу. Загалом у фільмі багато саме спортивної тематики.

ТОП комедій 2024

Головний герой, окрім того, що грає у футбол, постійно потрапляє у різні неприємності. У нього досить цікаве та насичене життя. Після чергової помилки його призначають тренером до дитячої футбольної команди. Родзинкою фільму є Снуп Догг, котрий зіграв одну з головних ролей.

"Аргайл: Супершпигун"

Ще одна комедія, яку вже можна подивитися, поєднує у собі комедію та бойовик. У центрі сюжету письменниця, яка створила цілу серію романів про шпигуна. Одного разу цей агент з'являється на порозі автора романів, і заявляє, що тепер її роботи стали реальністю.

Головну роль лиходія зіграв Брайан Кренстон. Він же вражає своєю харизмою та неймовірним, подекуди простим гумором. Крім того, серед акторів стрічки також є Брайс Даллас Говард, Софія Бутелла, Генрі Кавіл, Дуа Ліпа, Сем Роквелл, Джон Сіна, Семюел Джексон.

"Повітряне пограбування"

ТОП комедій 2024

Ще одна комедія, вона ж бойовик, вийшла на екрани 2024 року. У центрі її сюжету професійний грабіжник, який намагається уникнути реального терміну у в'язниці. Він же вирушає на літак, де намагатиметься заробити "окуляри" і заслужити на прощення. Йому варто провернути цілу справу.

Як же вибрати собі комедію у 2024 році?

Серед багатьох проєктів, які вийдуть у 2024 році, складно зробити вибір. Як зробити цей процес простіше:

  1. Перш за все, подумайте про те, які комедії вам сьогодні хочеться подивитися. Чи хочете ви щось легке та веселе, щоб підняти настрій, чи віддаєте перевагу більш інтелектуальному та артистичному гумору.

  2. Якщо дивіться фільм разом з друзями чи сім'єю, врахуйте їх переваги та інтереси. Можливо, є певні жанри комедій, які всім подобаються, або фільми з улюбленими акторами.

  3. Перед вибором фільму краще ознайомитись з його рейтингом та відгуками.

  4. Не бійтеся експериментувати. Іноді найнесподіваніші вибори можуть виявитися найприємнішими.

Звичайно, можна піти простим шляхом, і просто вибрати новинку чи фільм, що йде у кінотеатрі.