Як легко відмити посуд з вузькою шийкою: ефективні способи

Кому доводилось мити вузькі стакани, графини, пляшки чи інший посуд з вузькою шийкою, знає, як непросто це буває робити.

Але є кілька способів, які значно полегшують цю справу, навіть, якщо немає спеціальної щітки, пише Gazeta.ua.

Наприклад, є принаймні два ефективних способи відмити склянку вузького діаметра. Так, потрібно розвести столову ложку нашатирного спирту на літр води і замочити в цьому розчині склянки на півгодини. За цей час бруд повинен відійти і можна промити їх під простою проточною водою.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Можна також в посудину налити теплу воду, насипати рис і ложку харчової соди й добре потрясти і промити звичайним способом.

Щоб вимити посуд з вузькою шийкою, радять також розбавити воду з мильним засобом і просто потрясти посудину. А якщо це не допоможе, слід налити в стакан або графин оцет і насипати солі, бажано у великих кристалах.

Коли суміш буде в ємності, потрібно перемішати її просто в посудині і трохи зачекати. Кристали солі допоможуть відмити бруд і наліт.

Наявність на сковороді антипригарного покриття це безперечний плюс. Завдяки такому шару приготування їжі помітно спрощується. Їжа не так сильно прилипає до поверхні посуду, їжа рідше пригорає.

Але є суттєвий недолік - антипригарне покриття легко ушкоджується. Проблема часто дається взнаки під час миття посуду. Сковорідка прослужить довго, якщо не допускати поширених помилок під час її миття.