Які риси характеру можна легко визначити за формою носа

Форма носа людини може багато розповісти про її особистість.

Це з'ясували дослідники з Університету Бен-Гуріона в Ізраїлі, пише dailymail.

Подивіться уважно в дзеркало та на малюнок нижче. Якої форми ваш ніс? Цей тест розкриває деталі вашого характеру та темпераменту.

Ніс 1: широкий та довгий з направленим вниз кінчиком

Це творча людина. Оптиміст, має відкритий погляд на життя. Люди з таким носом дуже комунікабельні та часто мають навколо себе безліч цікавих друзів.

Ніс 2: вузький, довгий, прямий

Люди з грецьким носом доволі стримані. Вони важко демонструють свої емоції і не люблять бути в центрі уваги. Вони лояльні, мають прагматичний погляд на життя, на них завжди можна покластися.

Ніс 3: має невелику шишку на переніссі

Люди з гачкуватим носом дуже амбітні та цілеспрямовані. У них часто є тверді переконання та принципи. Вони будуть люто їх захищати.

Ніс 4: орлиний

Люди з таким носом рішучі та добре організовані. Вони піклуються про свою кар'єру, і професійний успіх часто стоїть у списку пріоритетів. Ці люди розумні та не кидають справу, поки не отримають бажаного як у професійному плані, так і в особистому житті.

Ніс 5: кирпатий

Це життєрадісні, повні ентузіазму, імпульсивні люди. Вони часто користуються популярністю, оскільки їхня пишна особистість привертає багато шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про які хвороби розкажуть "дивні" запахи з рота

Ніс 6: прямий

Люди з такою формою носа мають сильну особистість і впевненість у собі. Вони впевнені у власних силах. Через це їх нелегко похитнути.

Ніс 7: римський

Ці люди дуже чутливі і мають сильно розвинене емоційне життя. Вони чуйні та завжди поруч з іншими. Іноді вони схильні забувати про себе.

Ніс 8: вигнутий

Люди з таким носом стабільні, надійні, вміють слухати співрозмовника. Вони дуже прагматичні, однак на них завжди можна покластися.

У жінок знайшли зв'язок між їхньою ходою та чуттєвістю в ліжку. Бельгійські дослідники проаналізували відеозапис з жінками різного віку, які ходять туди-сюди.

Хода свідчить про тонус м'язів, їх млявості і скутості, або, навпаки, енергійності. Саме це в кінцевому рахунку позначається на здатності жінки отримати оргазм.