Apple припиняє рекламні проєкти в мережі Х через скандальний коментар Маска

Компанія Apple припинила свої рекламні кампанії на соціальній мережі Х після скандальних коментарів Ілона Маска, американського мільярдера й бізнесмена. За цю інформацію відповідає Axios.

Рішення прийнято після того, як Маск прокоментував публікацію одного з користувачів своєї соціальної мережі. 

Власник мережі X підтримав пост, в якому згадувалося, що єврейські спільноти пропагують діалектичну ненависть проти білих людей, яку треба припинити щодо них самих.

«Ви говорите правду», – написав бізнесмен у коментарі до публікації.

Висловлювання Маска викликало широку реакцію у соціальних мережах. Ситуацію вже прокоментували навіть в Білому домі.

«Категорично недопустимо повторювати образливу брехню, що стоїть за смертельним актом антисемітизму в американській історії, будь-який час, а тим більше через місяць після народного Голокосту», – заявив представник президента Білого дому, Ендрю Бейтс.

Нагадаємо, американський мільярдер Ілон Маск вирішив втрутитися у війну Росії проти України з провокаційними заявами. Він висловив думку, що президенту України Володимиру Зеленському варто розпочати прямі переговори з російським диктатором Володимиром Путіним. 

Раніше Ілон Маск заявив, що Україні не вдасться перемогти війну, розпочату проти неї Росією, та український президент Володимир Зеленський не прийме поразку на полі бою.