Арестович добалакався. Обізвав в ефірі з росіянкою секретаря РНБО "чучелом" - відео

У колишнього позаштатного радника керівника Офісу президента, Олексія Арестовича, був ефір на YouTube-каналі російської письменниці Юлії Латиніної, де він назвав секретаря Ради національної безпеки і оборони, Олексія Данілова, "чучелом". Цей фрагмент ефіру опублікував політтехнолог Олексій Голобуцький.

Арестович висловився, що ще потрібно розібратися, що Данілов робив у Луганську. Відкоментувавши відео, Голобуцький сказав: "Секретар РНБО в ефірі на "хорошій російській". Ох, це вже схоже на ганебні часи".

Підтримуйте наш телеграм канал новин - INKORR

У вересні СММ повідомляли про те, що Арестович через суд змусив Державне бюро розслідувань розпочати кримінальне провадження щодо народної депутатки Наталії Піпи.

Напередодні цього депутатка викликала поліцію після того, як молодик у Львові співав пісні радянського співака Віктора Цоя та образив її.

На своєму семінарі, говорячи про жінок, Арестович висловив думку: "Скажіть, що ви хочете зробити з такими істотами? Загнати їх. Причому душити, не відпускаючи".

Після цього народна депутатка Інна Совсун подала на нього заяву до правоохоронних органів за кримінальною статтею - ввезення, створення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну або релігійну нетерпимість та дискримінацію.

У 2019 році Олексій Арестович, на підсанкційному телеканалі "Наш", вважав українське законодавство щодо мови "репресивним" і говорив про потребу надати російській мові статус регіональної. Також, він хвалив цей телеканал та був поруч з колишнім "регіоналом" Євгенієм Мураєвим, якому Служба безпеки повідомила про підозру у державній зраді.

Зауважено, що Мураєв використовував свій телеканал для масового поширення кремлівських наративів в українському інформаційному просторі, підтвердила СБУ.