Байден оцінив шанси Трампа перемогти на виборах

Президент США Джо Байден висловив свою думку щодо шансів колишнього лідера США, Дональда Трампа, на майбутніх виборах. Байден зробив це під час свого виступу.

Заключна частина прес-конференції полягала у запитаннях Байдену щодо його конкурента на американських виборах 2024 року, Трампа, і його шансів на перемогу. Байден відповів дуже впевнено: "Я не маю сумнівів. Я його переможу".

Одне з запитань стосувалося того, чи знає Байден інших демократів, які могли б перемогти Трампа, окрім нього самого. На що Байден відповів: "Ймовірно, їх є 50".

Але Байден зауважив, що він не вважає себе єдиним потенційним переможцем прийдешніх виборів, заявивши: "Я не єдиний, хто може його перемогти, але я його переможу".

Раніше Байден зазначив, що він міг би бути задоволений одним терміном, якби Трамп не повернувся на посаду. Байден вбачає у колишньому президенті серйозну загрозу для американської демократії.

Рейтинг президента США Джо Байдена впав до найнижчого рівня за весь період його президентства, за інформацією The Economist. Також The Economist назвав Трампа найбільшою загрозою для світу.

Дональд Трамп, колишній президент США, раніше заявив, що після перемоги на президентських виборах 2024 року швидко врегулює війну між Росією та Україною.