Бій Усика з Ф'юрі: які коефіцієнти у букмекерів

Усик vs Ф'юрі: оголошено дату бою між чемпіонами

17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, відбудеться поєдинок між Олександром Усиком, чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBO і IBF, та Тайсоном Ф'юрі, володарем титулу WBC. Зустріч запланована була на 23 грудня 2023 року, але через травму Ф'юрі під час бою з Френсісом Нганну вона була перенесена.

Переможець цього бою стане першим абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі в XXI столітті. Останнім боксером, що володів цим званням, був Леннокс Льюїс, який у 1999 році переміг Евандера Холіфілда. З тих пір жоден боксер не зміг об'єднати в собі всі чотири основні титули: WBO, WBA, IBF і WBC. Тому цей бій має величезне значення в історії боксу.

За даними букмекерів, у фаворита бою вважається Тайсон Ф'юрі з коефіцієнтом 1,56. Однак, шанси Усика на перемогу також оцінюються досить високо - коефіцієнт 2,50.

Напередодні бою корисно пам'ятати про виставковий бій Ф'юрі з Нганну у жовтні, який британець зумів виграти. Також Усик влітку успішно захистив свої титули в бою з Даніелем Дюбуа. Необхідно відзначити, що раніше Усик вже перемагав Ентоні Джошуа і захищав чемпіонські пояси у важкій вазі.