Біля будинку онучки Байдена сталася стрілянина: деталі інциденту

Агенти, які забезпечували безпеку онуці Джо Байдена, відкрили вогонь, коли троє осіб намагалися проникнути в автомобіль. Про це повідомили представники правоохоронних органів США. Згідно з даними посадовця, агенти перебували разом з Наомі Байден у районі Джорджтауна пізно ввечері в неділю.

Вони заувіткили, як троє людей розбили вікно припаркованого і незайнятого позашляховика. Чиновник не зміг розповісти більше подробиць щодо розслідування. Один з агентів відкрив вогонь, але ніхто не постраждав. Свідки зафіксували, що нападники втекли на червоному автомобілі.

Зазначається, що цього року в Вашингтоні помітно зросла кількість угонів та крадіжок автомобілів. За даними поліції, цього року було зареєстровано понад 750 випадків крадіжки автомобілів та понад 6000 повідомлень про викрадення транспортних засобів у районі. Минулого місяця члену палати представників США Генрі Куельяру викрали автомобіль, але йому не завдали фізичних ушкоджень.

Крім того, Льюїстон, штат Мен, став місцем масової стрілянини, в результаті якої загинуло щонайменше 22 особи, а понад 50 людей отримали поранення. Президент Джо Байден був проінформований про цю подію. Поліція встановила особу стрільця, якого звуть Роберт Кард, і його знайшли мертвим після трьох днів пошуків.