Більше 100 тис. українців відкрили для себе світ криптовалют за допомогою застосунку Trustee Plus

Більше 100 тис. українців відкрили для себе світ криптовалют за допомогою застосунку Trustee Plus

Понад 100 тис. українців встановили криптогаманець Trustee Plus, роблячи його одним із найпопулярніших криптозастосунків в країні. Особливість цього продукту полягає в його багатофункціональності. Він може слугувати як засобом зберігання біткоїнів та інших криптоактивів, так і платіжним засобом для розрахунків у магазинах за допомогою криптовалют.

Ця можливість розрахунку криптовалютою стала доступною завдяки інтегрованій банківській криптокарті, яка легко прив'язується до обраного крипторахунку. Тепер усі кошти на цьому рахунку можна використовувати в банківській мережі без необхідності проведення додаткових операцій.

"Цікаво, що близько 31% користувачів Trustee Plus приєдналися до нього завдяки рекомендаціям друзів. Це свідчить про активну роль ком'юніті та великий запит на такий продукт серед користувачів", зазначив Вадим Груша, СЕО Trustee Plus.

Встановити застосунок ⇒

Усе це сприяє активному зростанню кількості користувачів в криптосегменті. Зараз криптовалютою користується понад 3 млн українців, і Trustee Plus, завдяки своїй зручності та відсутності додаткових комісій, планує, що більша частина цих людей скористаються можливістю оплачувати свої звичайні рахунки за допомогою їх криптокартки.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Компанія планує досягти позначки у 200 тис. карткових користувачів, і вже зараз їх кількість стрімко зростає, залучаючи нових споживачів. Trustee Plus став важливим інструментом для людей, які шукають зручний спосіб обробки криптовалюти та її використання в повсякденному житті.

Один із секретів успіху простота використання додатку. Щоб розпочати користуватися послугами Trustee Plus, потрібно лише завантажити додаток, пройти верифікацію (наприклад, через Дію), оформити віртуальну картку та додати її до Apple Pay або Google Pay. Важливо також, що Trustee Plus дотримується європейських правових норм, а отже картка може використовуватися за межами України.

Оприлюднили новий прогноз для флагмана ринку криптовалют біткоїна. Найближчі кілька років цифрова монета стрімко зросте в ціні, пишуть експерти інвестиційного фонду Pantera Capital.

З 2024 року до 2028 року курс біткоїна може подорожчати через халфінг (процес зменшення розміру винагороди для майнерів вдвічі, яку проводять приблизно кожні чотири роки. Творець біткойна його започаткував для збереження цінності монети).

Читайте також: